ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Kenan Yalçın Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz 10/C sınıfı öğrencilerinden Berrak Yenenler 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Şehitlerimiz konulu Kompozisyon Yarışmasında 3. olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü Okulumuzda Kutlanmıştır.

Mrt

Uşak'ta yapılan Türkiye Dart Bölge Müsabakalarında Okulumuz Öğrencileri Sümeyra Zemzem Öyünç, Melike Zeynep Çimen, Kübra Kucur Çeyrek finale çıkarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Mrt

UŞAK'TA YAPILAN BÖLGE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN NAZLI EFE GENÇLER A KIZ KATAGORİSİNDE BÖLGE ŞAMPİYONU, KAAN SARIBULUT GENÇLER A ERKEK KATEGORİSİNDE BÖLGE 3.SÜ OLMUŞTUR

Mrt

Okulumuz  öğrencilerimize Anadolu üniversitesi İ. İ. B. F öğretim üyesi Prof. Dr. Metin COŞKUN tarafından "Finansal Okuryazarlık" Semineri verilmiştir.

Mrt

8 Mart 2024 Cuma Günü Saat 13.00 Da Okulumuz Kenan Yalçın Anadolu Lisesi'nde Prof. Dr. Beyza Merve Akgül Tarafından Tübitak Bilim Söyleşileri Yapılmıştır. kendilerine değerli sunumlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası'nda Okulumuzda Afet ve Acil Durum ve Tatbikatı Yapılmıştır.

Sembolizm ve Mitolojiye Felsefi Bakış konulu Sunumuz

Okulumuz Felsefe Grubu Öğretmeni Güzin Küçükbaşol rehberliğinde Kenan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencilerimize Sembolizm ve Mitolojiye Felsefi Bakış, İnsanın Anlam Arayışı konulu sunumuz gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğünce Okulumuz ). Sınıf Ve 11. Sınıf öğrencilerimize Siber Farkındalık ve Güvenli İnternet semineri verilmiştir.

Şbt

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince Güvenli Gençlik ve Güvenli Gelecek Konferansı Kenan Yalçın Anadolu lisesi 9. Sınıf Öğrencilerimize verilmiştir.

Şbt

Eskişehir Okul Sporları Dart Turnuvasında okulumuz Kenan Yalçın Anadolu Lisesi öğrencileri 2. oldu.

Şbt

Öğrencilerimize, Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğünden  İlk Yardım  Mesul Müdürü Nursen DOST tarafından "Çocuklarımız İlk Yardımda Daha Güvende Projesi" kapsamında 2 ders saati süreyle yüzyüze ve online  İlk Yardım Semineri verilmiştir. Bu yararlı seminer için kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimize Milli Teknoloji Hamlesi T3 Vakfı Eskisehir İl Sorumlusu Kasım Emre ANIL Tarafındandan TEKNOFEST Konferansı Verildi.

Şbt

2023/2024 Eğitim ve Öğretim yılı 2.Dönem Öğretmeler Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik.