ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Kenan Yalçın Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda Eskişehir AKUB Ekip Lideri Kemal KAYATÜRK rehberliğinde Okul Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

May

Satılmışoğlu Şükrü Seven Ortaokulu Müdürü Üstün Ürkmez ve öğrencileri Okulumuzu ziyarette bulundular.

Görme engelli bireyler için Dijital Kütüphane

Sembolizm, Mitoloji ve Bilgelik Hikayeleri Seslendirmesi

Nis

Milli Savunma Üniversitesi'ne Yönelmek İsteyen Öğrencilerimiz Rehber Öğretmenlerimiz Eşliğinde 1. Ana Jet Üs Komutanlığı'ni ziyaret ettiler.

Nis

Okul sporları kapsamında liseler arası 60 kg da gençler boks müsabakalarında Okulumuz 9A Ööğrencisi  Salih BULGAN Eskişehir İl Birincisi oldu.

OKULUMUZDA SOĞUK kOMPOST ÇALIŞMASI KAPSAMINDA TARIM FAALİYETLERİ

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Attila GÜNŞER rehberliğinde Kütüphaneler Haftası etkinliği gerçekleştirildi.

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR FARKINDALIK GÜNÜ

Mrt

Okulumuzda Ahlak konulu Felsefe Söyleşileri Yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 20.03.2024 saat:10.45'te Anadolu Üniversitesi'nde Üst öğrenim kurumlarını tanıma gezisini gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okulumuz 10/C sınıfı öğrencilerinden Berrak Yenenler 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Şehitlerimiz konulu Kompozisyon Yarışmasında 3. olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü Okulumuzda Kutlanmıştır.

Mrt

Uşak'ta yapılan Türkiye Dart Bölge Müsabakalarında Okulumuz Öğrencileri Sümeyra Zemzem Öyünç, Melike Zeynep Çimen, Kübra Kucur Çeyrek finale çıkarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Mrt

UŞAK'TA YAPILAN BÖLGE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN NAZLI EFE GENÇLER A KIZ KATAGORİSİNDE BÖLGE ŞAMPİYONU, KAAN SARIBULUT GENÇLER A ERKEK KATEGORİSİNDE BÖLGE 3.SÜ OLMUŞTUR